Кіровоградщина: "Олександрія" почала плей-оф з результативної перемоги

  • 15 бер. 2020 13:35
  • 926
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» почала плей-оф з результативної перемоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 14 березня, відбувся матч 23-го туру УПЛ ФК «Олександрія» – «Колос» (Ковалівка).
     
    В рамках 23-го туру УПЛ відбувся матч між «Олександрією» та «Колосом». Гра пройшла на стадіоні «Ніка» з порожніми трибунами й закінчилася перемогою господарів з рахунком 4:2.
     
    Ще до початку матчу тренери обох команд здивували своїх уболівальників. Адже наставники залишили кількох основних гравців на лавах запасник. Зокрема, в «Олександрії» на старті не вийшли голкіпер Паньків, Сітало, Шендрік та Ковалець. 
     
    Упродовж першого тайму перевага відходила то до однієї, то до іншої сторони. Команди мали гарні можливості забити, але вийшло реалізуватися лише на 36 хвилині гри. Сорокін після передачу Бондаренка обіграв захист «Олександрії» й вивів «Колос» уперед, 0:1. А вже наприкінці першої половини гри Гречишкін голом «у роздягальну» зрівняв рахунок після скидання п’яткою Грицука, 1:1. 
     
    На 54 хвилині Максименко порушив правила проти Бабогло у власній штрафній, і суддя призначив пенальті у ворота гостей. Грицук його без жодних проблем реалізував й вивів свою команду вперед, 2:1. Вже за 10 хвилин Грицук віддав чудову передачу в штрафну суперника на Ковалця. Той не розгубився й збільшив відрив для своєї команди, 3:1.  На 80 хвилині після подачі з кутового дав надію хоча б на нічию для своєї команди Лисенко, 3:2. Але на 90 хвидині Задерака вбив будь-які надії суперника на вдалий результат. Він обіграв захисника «Колоса» й закінчив з голами у цьому матчі, 4:2.
     
    - Після кубкового поєдинку ми побачили, що фізичний і психологічний стан не належному рівні. І ми вирішили провести ротацію складу. Хотіли ще більшу ротацію зробити, але потім вирішили що Дубра, Лучкевич і Гречишкін повинні грати. Ми хотіли 11 гравців змінити. Тому ми зіграли у першому таймі не так як хотілося. Не вистачало нам деяких гравців, які б підсилили гру. Саме головне, що ми зрівняли рахунок, хоча могли програвати з рахунком 0:2 після першого тайму матчу. Це додало сил і впевненості у другому таймі, - коментує виступ своєї команди головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран у післяматчовому інтерв’ю. 
     
    Зараз «Олександрія» займає 5 сходинку в турнірній таблиці «УПЛ», маючи в запасі 40 очок. Наступний матч вони проведуть проти луганської «Зорі» вже наступної суботи.
     
    Нік Шендеровський