«Шахтар» обіграв німців у виїзному матчі

  • 13 бер. 2020 11:00
  • 868
    • Новина «Шахтар» обіграв німців у виїзному матчі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 13 березня, донецький «Шахтар» зустрівся з німецьким «Вольфсбургом». Матч пройшов у Німеччині й закінчився перемогою гостей з рахунком 1:2. Про це повідмляє журналіст «Утреннего города». 
     
    На перших хвилинах гри німці почали грати агресивніше. Вони більше володіли мячем і проводили небезпечні атаки. Проте їх вистачило на 15 хвилин, після чого гірники перехопили ініціативу. А вже за дві хвилини навіть відкрили рахунок у матчі. Ізмаїлі пройшов по флангу й зробив передачу у штрафну. Захисник господарів Брукс зіграв дуже невпевнено, чим і скористався Мораєс, 0:1. На емоціях донеччани почали давити суперника й через сім хвилин вони отримали право пробити пенальті. Додо пройшов по флангу й віддав м’яч до штрафної, де його рукою зустрів Арнольд. Після перегляду VAR, рефері призначив одинадцятиметровий удар. Проте Віктор Коваленко пробив не найвдалішим чином й голкіпер взяв цей пенальті. 
     
    До кінця тайму «Шахтар» володів ініціативою у матчі, але під завершення ігрового часу в абсолютно аналогічній ситуації право на пенальті отримав вже «Волфсбург». Пробивати дали можливість кращому бомбардирові команди Вергхорсту. Проте той під час пробіжки підслизнувся й м’яч пройшов вище воріт. 
     
    Другий тайм німці почали агресивно. Завдяки цьому вже на 48 хвилині вони відігралися після подачі з кутового, 1:1. «Вольфсбург» продовжував тримати ініціативу до середини другого тайму. Допоки на 73 хвилині Алан Патрік не пробив потужним ударом зі штрафного. Голкіпер краєм пальця відбив м’яч, але на підбиранні перший виявився Антоніо, який забив свій перший гол у Лізі Європи, 1:2. До кінця матчу німці намагалися вже вдруге зрівняти рахунок, але в них цього не вийшло.
     
    На домашні матчі донеччани вийдуть з перевагою в один м’яч. Гра-відповідь відчується  вже наступного четверга у Харкові.
     
    Нік Шендеровський