Надзвичайні події, що сталися на Кіровоградщині протягом минулого тижня

  • 17 бер. 2018 14:27
  • 1115
    • Новина Надзвичайні події, що сталися на Кіровоградщині протягом минулого тижня Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині через недбалість батьків загинуло троє малят (ВІДЕО, ФОТО)
     
    У Новгородківському районі під час пожежі загинуло троє дітей
    10 березня о 13:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у с. Верблюжка Новгородківського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події полум’я охопило одноповерховий житловий будинок з пічним опаленням площею орієнтовно 70 м2.
    Під час гасіння пожежі було виявлено тіла трьох загиблих дітей 2017, 2015 та 2014 р.н. Як з’ясувалось, мати пішла з дому та залишила дітей без нагляду. Силами вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Верблюжка о 14:00 пожежу локалізували та о 15:00 – ліквідували. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Верблюжка.
    Наразі причини пожежі та смерті дітей встановлюють фахівці.
     
     
    Під час гасіння пожежі виявили тіло загиблого чоловіка
     
    Прес-служба У ДСНС в області повідомляє, що 16 березня о 06:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку на вул. Шкільна Балахівки Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіли речі побутового вжитку на площі 4 м2. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого господаря 1944 р.н. 
    Причини пожежі та смерті чоловіка встановлюють фахівці.
     
     
    На Кіровоградщині господар побив до смерті незваного гостя
     
    Поліцейські встановлюють обставини завдання жителю області смертельних тілесних ушкоджень. 
    За попередніми даними, житель Маловисківського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, помилково зайшов на територію чужого домоволодіння. Потім посварився з господарем, який вдарив його кілька разів. Через деякий час потерпілий від отриманих травм помер удома. За вчинене особі загрожує кримінальна відповідальність.
     
    До відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста про те, що він виявив тіло місцевого жителя в його домоволодінні. У подальшому за результатами розтину стало відомо, що смерть чоловіка настала внаслідок травми голови.
     
    «У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що чоловік мав намір відвідати товариша, який мешкає на одній з вулиць міста. Однак, помилково, через надмірну кількість вжитого алкоголю, зайшов до домоволодіння незнайомого чоловіка, де між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. У результаті господар кілька разів ударив в обличчя «гостю», який упав на землю.
     
     В подальшому потерпілий залишив чуже домоволодіння. Майже через два тижні від отриманої травми голови потерпілий помер.
    У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
     
     
    На Кіровоградщині юнак чудом вижив після вибуху у гаражі (ВІДЕО)
     
    В Олександрії внаслідок вибуху в гаражі травмовано чоловіка, про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    14 березня о 14:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території гаражного кооперативу на вул. Культурна м. Олександрія. Як з’ясувалось після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події, в одному з гаражів стався вибух невідомої речовини, що спричинило обвал приміщення та пожежу. 
     
    Під час події травмовано чоловіка 1992 р.н., якого доставлено в травматологічне відділення центральної міської лікарні. Вогнеборці о 14:52 пожежу локалізували та о 16:00 – ліквідували. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.
    Обставини події та причини вибуху наразі з’ясовують фахівці.
     
     
    На Кировоградщине покончил с жизнью парень-студент
     
    В Александрии повесился студент политехнического колледжа. Об этом сообщает Моя Александрия
     
    Иногородний студент Александрийского политехнического колледжа повесился на съемной квартире. Его тело обнаружили в воскресенье, 11 марта.
    Информацию о произошедшем суициде Моей Александрии подтвердил городской судмедэксперт Владислав Цибульник вчера, 13 марта.
     
    В петле парня обнаружил другой студент, с которым они вместе снимали квартиру в Покровском микрорайоне. Он вернулся в воскресенье из дому и нашел товарища повешенным на кухне. После этого вызвал экстренные службы.
    16-летний погибший - житель поселка Балаховки Петровского района. Учился на первом курсе по специальности обслуживание и ремонт автомобилей и двигателей.
     Как рассказала директор политехнического колледжа Лариса Савченко, юноша был хорошим человеком и прилежным студентом. Не проблемный, с лидерскими качествами, получал стипендию, по успеваемости был третьим в своей группе.
     
    13 марта несколько преподавателей и студентов ездили на похороны. Студента провели в последний путь в его Балаховке.
     
    Что стало причиной трагедии - предстоит ответить следствию. Изучаются версии личного характера.
     
     
    На вулиці Шевченка п’яна водійка протаранила Жигулі (ФОТО)
     
    Дві понівечені автівки – результат керування транспортного засобу у стані сп’яніння. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора, 12 березня, близько 16-ї години, на вулиці Шевченка водійка авто Volkswagen не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималася безпечного інтервалу та наїхала на припаркований автомобіль ВАЗ-2106.
     
    Під час спілкування з 38-річною правопорушницею патрульні відчули від неї різкий запах алкоголю. В присутності двох свідків водійка пройшла процедуру освідування на місці, результат склав 1,44 проміле алкоголю в крові, що в 7 разів перевищує допустиму норму, однак правопорушниця з результатами не погодилася. Пройти повторне освідування в закладі охорони здоров’я громадянка відмовилася.
     
    Як наслідок, патрульні склали на водія 2 адміністративних матеріали: за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП та ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
    Автівки зазнали значних механічних пошкоджень – їх евакуювали за допомогою евакуатора.
     
    Управління патрульної поліції в Кіровоградській області вкотре нагадує водіям: в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та шануйте життя інших учасників дорожнього руху.
     
    Нагадаємо: Працівники поліції розслідують обставини замаху на вбивство жительки області