На Кіровоградщині господар побив до смерті незваного гостя

  • 15 бер. 2018 15:29
  • 935
    • Новина На Кіровоградщині господар побив до смерті незваного гостя Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські встановлюють обставини завдання жителю області смертельних тілесних ушкоджень. Про це повідомляє Маловисківський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За попередніми даними, житель Маловисківського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, помилково зайшов на територію чужого домоволодіння. Потім посварився з господарем, який вдарив його кілька разів. Через деякий час потерпілий від отриманих травм помер удома. За вчинене особі загрожує кримінальна відповідальність.
     
    До відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста про те, що він виявив тіло місцевого жителя в його домоволодінні. У подальшому за результатами розтину стало відомо, що смерть чоловіка настала внаслідок травми голови.
     
    «У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що чоловік мав намір відвідати товариша, який мешкає на одній з вулиць міста. Однак, помилково, через надмірну кількість вжитого алкоголю, зайшов до домоволодіння незнайомого чоловіка, де між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. У результаті господар кілька разів ударив в обличчя «гостю», який упав на землю.
     
     
    В подальшому потерпілий залишив чуже домоволодіння. Майже через два тижні від отриманої травми голови потерпілий помер.
    У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
     
    Нагадаємо: У Знам’янці зухвалий грабіжник напав на пенсіонерку у її оселі