Працівники поліції розслідують обставини замаху на вбивство жительки області

  • 16 бер. 2018 14:36
  • 935
    • Новина Працівники поліції розслідують обставини замаху на вбивство жительки області Ранкове місто. Кропивницький

    Працівники поліції розслідують обставини замаху на вбивство жительки області

     

    За попередніми даними, мешканець Олександрії під час сварки завдав ножового поранення своїй 45-річній дружині. За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.

    До Олександрійського відділу поліції 14 березня надійшло повідомлення про доставлення в лікарню жінки з тілесними ушкодженнями.

    Поліцейські встановили причетність 45-річного місцевого жителя до скоєння злочину. У ході сварки, що виникла між подружжям, чоловік спричинив дружині проникаюче ножове поранення.

    Усвідомивши, що сталося, громадянин вибіг на вулицю та попросив допомоги у медичних працівників, які в той час саме проїжджали поряд на автомобілі швидкої. Всі обставини події поліцейські нині встановлюють», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.