У Кропивницькому відзначатимуть свято Миколая (ФОТО)

  • 16 груд. 2022 21:10
  • 1024
    • Новина У Кропивницькому відзначатимуть свято Миколая (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На центральній площі міста встановили дванадцять сосон, які символізують стійкість міст-героїв, що чинили спротив російським окупантам: Херсон, Харків, Миколаїв, Волноваха, Буча, Ірпінь. Два дерева уособлюють героїчний чин Збройних сил України та невтомну працю волонтерів, які працюють на Перемогу Вкраїнської держави. Через повітряну тривогу акція по прикрашанню ялинок була перенесена на наступний день, 17 грудня на 12 00.
     
    Працівники КП "Міськсвітло" прикрасили зелені деревця електричними гірляндами, які будуть підключені до генераторів і сяятимуть щовечора протягом новорічних свят: з 19 грудня до 8 січня. Як прокоментував ситуацію директор підприємства "Міськсвітло" Дмитро Тоток:
     
    - Велика ялинка цьогоріч встановлюватись не буде, адже минулого року сіильний вітер її пошкодив і зламав у трьох місцях. Стара ялинка слугувала містянам протягом тринадцяти років. Тож у майбутньому місту доведеться купувати нове дерево.
     
    19 грудня, у понеділок, на день святого Миколая, на площі Героїв Майдану відбудеться відкриття святкових ялинок та запалення гірлянд.