До Кропивницького завітав рятувальник з Великобританії

  • 16 груд. 2022 21:40
  • 1142
    • Новина До Кропивницького завітав рятувальник з Великобританії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні до Кропивницького завітав рятувальник з Англії на ім’я Джейсон. Він приїхав до України, щоб надавати консультації українським колегам по проведенню рятувальних операцій та роботі бомбосховищ.
     
    На площі Героїв Майдану мешканцям Кропивницького пощастило познайомитись і поспілкуватись з паном Джейсоном та висловити подяку за підтримку та допомогу Україні у складний час. Перекладачем під час спілкування з британським рятувальником виступив кандидат історичних наук Юрій Митрофаненко, який роз’яснив гостю символіку червоно-чорного прапору та його особливе значення для українців під час запеклої боротьби з Московією.
     
    Кропивницькі патрульні, які працювали на площі, поцікавились у іноземця, чим відрізняється українська поліція від британської. Пан Джексон роз’яснив, що в Англії нема різниці між поліцейським і поліцейською. Чоловіки та жінки у поліції рівні. До того ж представниці жіночої статі не носять макіяж на роботу.
     
    Спеціаліст-рятувальник з Англії одружений на українці, дуже любить нашу країну і висловлює їй свою підтримку. Він відвідав кілька обласних центрів: Харків, Дніпро, Одесу та Київ, а тепер завітав і до нашого міста, яке йому дуже подобається. Джейсон зауважив, що український народ дуже сильний, мужній і стійкий у своїй боротьбі проти росії.