У Кропивницькому замінували торгові центри?

  • 13 січ. 2022 12:28
  • 686
    • Новина У Кропивницькому замінували торгові центри? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому 13 січня о 10:30 надійшло анонімне повідомлення про замінування торговельних центрів. Про це повідомляє Суспільне.
     
    Нині цю інформацію перевіряють вибухотехніки, рятувальники та кінологи. Поліцейські обстежують приміщення торговельно-розважальних закладів та прилеглі до них території. Шукають вибухонебезпечні речовини чи предмети.
     
    Директор торговельного центру, який розташований на вулиці Велика Перспективна, Ігор Безуглий розповів Суспільному, що поліція евакуювала з будівлі людей, приміщення обстежували бригада піротехніків. "Вони працювали майже 40 хвилин, але нічого не знайшли і поїхали".
     
    Об 11:15 ще один торговельний центр, який розташований на вулиці Велика Перспективна, обгородили стрічкою. Поліцейський, який не представився, розповів, що наразі з будівлі вивели людей, на місці працюють кінологи.
     
    Фахівці перевіряють тopговeльні цeнтpи “Плaзмa”, “Depot” та супермаркет “Сільпо”.
     
    За неправдиве повідомлення про мінування (стаття 259 Кримінального кодексу) передбачене покарання у вигляді 2-6 років позбавлення волі. За повторне порушення можуть ув'язнити на 4-8 років.