Скільки правопорушників виявила поліція в період свят?

  • 12 січ. 2022 12:26
  • 552
    • Новина Скільки правопорушників виявила поліція в період свят? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У період вихідних та святкових днів правоохоронці виявили і припинили 430 порушень правил дорожнього руху, інформує національна поліція Кіровоградської області у ФБ.
     
    Із 6 по 10 січня поліцейські секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів посилили заходи, спрямовані на недопущення дорожньо-транспортних пригод та попередження травмування і загибелі людей.
    За результатами проведеної профілактичної роботи було виявлено та задокументовано 430 правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.
    Серед них: 18 фактів керування транспортним засобом у нетверезому стані(ст. 130 КУпАП), 67 – порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП), 118 – порушення правил обгону та виїзду на смугу зустрічного руху (ст. 122 КУпАП), 101 – керування транспортним засобом без відповідних документів (ст. 126 КУпАП), 5 – порушення правил дорожнього руху пішоходами (ст. 127 КУпАП).
    Поліцейські продовжують превентивні заходи з метою запобігання випадкам порушень правил дорожнього руху та зниження аварійності на автошляхах області.
     
    За матеріалами
    управління превентивної діяльності
    поліції Кіровоградської області