Кропивницький: Театр ляльок запрошує малят на новорічне шоу "Солодка казка" (ФОТО)

  • 29 груд. 2021 10:10
  • 837
    • Новина Кропивницький: Театр ляльок запрошує малят на новорічне шоу «Солодка казка» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У академічному обласному театрі ляльок відбулася прем’єра інтерактивного шоу з ростовими ляльками "Солодка казка", про це у ФБ пише пресслужба театру.  
     
    "Сьогодня ми представили нашим глядачам нове інтерактивне шоу з ростовими ляльками "Солодка казка" за п'єсою В.Ставріаніді-Стогодюк та Е.Новопашеної. За сюжетом фабрика Діда Мороза готує смачні подарунки до новорічнийх свят. Але коли гноми-помічники відлучилися на перерву, шкідливі спеції - герцог Чорний Перець та мадам де Сіль - зіпсували усю партію солодощів та ще й поцупили чарівний посох Діда Мороза.  
    Свою допомогу щодо порятунку свята пропонують веселі смішарики. Але на їхньому шляху до країни спецій трапляються різні перешкоди. Та все ж, завдяки глядачам, герої успішно виконують свою місію і свято продовжується веселими іграми.
     
    "Солодка казка" та її герої чекають на зустріч зі своїми прихильниками. Для зручності відвідувачів у касі театру працює термінал, а також можна скористатися карткою Є-підтримка, активувавши її у своєму телефоні. 
     
     
     
     Хто ще не встиг подивитись новорічне шоу "Солодка казка" та повеселитись разом з Дідом Морозом і запальною Карамелькою, завітайте обов'язково до нашого театру. У нас тепло, святково, яскраво, цікаво, смачно і весело!
          30, 31.12 – об 11.00
          2.01 – о 10.00,12.00,14.00
          3.01 – о 12.00 
          7,8,9 – об 11.00
     
    Вартість квитка - 100 грн. для кожного глядача. 
    Дорослі заходять до зали за наявності чинного сертифікату, тесту чи довідки про одужання.
    До зустрічі у театрі!" - йдеться у повідомленні.