В обласній філармонії відкрили головну ялинку Кіровоградщини

  • 29 груд. 2021 09:16
  • 802
    • Новина В обласній філармонії відкрили головну ялинку Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Марія Чорна відкрила головну ялинку Кіровоградщини в обласній філармонії, про це інформує ОДА у ФБ. В обласній філармонії відкрилася головна ялинка області під патронатом голови Кіровоградської ОДА. 
    До участі у святі долучилися діти з усіх куточків Кіровоградщини. Відкрила ялинку очільниця Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна. 
     
    - Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Я вірю, що новий 2022 рік стане для вас роком здійснення найзаповітніших мрій. Буде щедрим на радість і натхнення, добро, удачу і мир. Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, любові й тепла у родинах, здійснення найзаповітніших бажань! З Новим роком, із Різдвом Христовим! - звернулася до присутніх Марія Чорна.
     
    Під час урочистого відкриття у філармонії була презентована концертна програма за участю солістів обласної філармонії, казкових героїв та символу року – Тигра. Після цього присутнім дітям вручили новорічні подарунки.