Кропивницький: Андрій Райкович погрожує штрафами за недотримання карантинних норм

  • 25 жовт. 2021 10:43
  • 1941
    • Новина Кропивницький: Андрій Райкович погрожує штрафами за недотримання карантинних норм Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 25 жовтня, у Кропивницькому під час щопонеділкової апаратної наради міського голови Андрій Райкович підняв питання вакцинації та дотримання правил санітарного режиму під час пандемії.
     
    Останнім часом на коронавірус хворіють не лише люди похилого віку, а й діти і немовлята. Міська влада проводила агітацію з приводу необхідності вакцинації населення від коронавірусу. Медичні бригади готові виїздити на підприємства для щеплення трудових колективів. Міський голова закликає переосмислити ситуацію. Вакцинація врятує від смерті, від тяжкого перебігу хвороби і від надмірної трати коштів на лікування. 
     
    - Шановні земляки, відступати нікуди. Вакцинація - це спасіння! Невакциновані, подивіться, що робиться в лікарнях: скільки хворих лежать з пневмонією, хворіють і дорослі, і молодь, і діти. Ми змушені будемо застосовувати штрафні санкції. Якщо не доходить через голову, значить, будемо переконувати через статки. ви піддаєте ризику не лише себе особисто, а і людей, які поруч, - підсумував андрій Райкович.