В області організовується національно-патріотичний конкурс "Захисник Кіровоградщини"

  • 6 жовт. 2021 11:16
  • 539
    • Новина В області організовується національно-патріотичний конкурс «Захисник Кіровоградщини» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській ОДА обговорили проведення обласного національно-патріотичного конкурсу, інформує ОДА у ФБ.
     
    Учора, 5 жовтня, у Кіровоградській облдержадміністрації обговорили проведення обласного національно-патріотичного конкурсу "Захисник Кіровоградщини". 
     
    На нараді були присутні заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Лісота, начальниця управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко, представники правоохоронних органів і громадські діячі. 
     
    - Це дійсно той проєкт, про який хочеться і є, що говорити. В першу чергу, цей конкурс подобається дітям і це робиться для них. Ми виховуємо покоління захисників, які найближчим часом будуть обороняти нашу країну і нас з вами. Тому це дуже важливо, - сказав Андрій Лісота. 
     
    Загалом, учасники зустрічі обговорили всі питання, що стосуються безпечного та цікавого проведення національно-патріотичного конкурсу. 
     
    - Ми підійшли до заходу дуже відповідально і в склад організаційного комітету включили громадських діячів, територіальні органи влади, поліцію, і ДСНС і медичних працівників, полк спецпризначення. Тобто дуже широкий спектр фахівців. Ми маємо спільно відпрацювати кожну деталь, щоб цей захід пройшов на високому організаційному рівні, - висловилася Ірина Глобенко. 
     
    Конкурс "Захисник Кіровоградщини" приурочений до Дня захисників і захисниць і відбудеться 12 жовтня на території Новгородківської громади на базі стрілецького клубу "Arms club". Участь у ньому візьмуть школярі випускних класів з різних районів Кіровоградщини.