Кропивницький: Виставою Володимира Винниченка завершився фестиваль "Вересневі самоцвіти"

  • 27 вер. 2021 09:08
  • 567
    • Новина Кропивницький: Виставою Володимира Винниченка завершився фестиваль «Вересневі самоцвіти» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 26 вересня, в обласному музично-драматичному театрі імені Марка Кропивницького відбулась церемонія закриття 51-го театрального фестивалю "Вересневі самоцвіти". Про це у ФБ пише ОДА.
     
    Урочистості та виставу-закриття "Вічний закон материнства" Володимира Винниченка відвідала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.
     
    - Щиро сподіваємось, що вам сподобався цьогорічний фестиваль "Вересневі самоцвіти". Ми вдячні кожному глядачу, який відвідував вистави та культурні події. Звісно, звучали і слова критики, ми обов'язково їх врахуємо у майбутньому. Ми впевнені, що фестиваль давно переріс всеукраїнський рівень. Приємно зазначити, що за роки незалежності України багато було приділено уваги розвитку театрального мистецтва, збудовано нові культурні об'єкти і на Кіровоградщині, зокрема театр в Олександрії, - сказала Марія Чорна.
     
    Марія Володимирівна висловила сподівання, що 52-й фестиваль "Вересневі самоцвіти" стане міжнародним, а також подякувала усім колективам, які представили свої вистави на цьогорічному театральному святі.