Кропивничан запрошують на зустріч з художником Віктором Орлі

  • 27 лип. 2021 16:15
  • 766
    • Новина Кропивничан запрошують на зустріч з художником Віктором Орлі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Музеї мистецтв організовується зустріч з французьким художником-земляком Віктором Орлі. Про це у ФБ пише директорка музею Тетяна Ткаченко.
     
    "Друзі!! 29 липня 2021 року, у четвер, о 15.00, у Музей мистецтв відбудеться творча зустріч з нашим Амбасадором Провансу!!!
     Віктор Орлі (Геннадій Гребньов) вже в Україні, і теж, як і усі ми, друзі, колеги, шанувальники його творчості, очікує на зустріч з усіма нами", - йдеться у повідомленні.
     
     
    Довідково
     
    Віктор Орлі (фр. Victor Orly, справжнє ім'я: Геннадій Вікторович Гребньов, 20 лютого 1962, Кіровоград, СРСР) — сучасний французький художник, один із найяскравіших представників імпресіоністів нового покоління, президент культурно-мистецької асоціації «Capitale», член Академії мистецтв Гуангдонг Юехуа (м. Гуанчжоу, Китай).
     
    Провідним мотивом творів Віктора Орлі останніх років є мотив Провансу, де нині проживає художник. Його пейзажі, натюрморти, фігуративні роботи відображають велич первозданної провансальської природи і красу багатовікових людських творінь. За особливу увагу до цього краю, за тонке відчуття його неповторного духу у Франції Віктора Орлі називають почесним послом Провансу.