Кропивницький: До Музею мистецтв завітає китайський художник

  • 27 лип. 2021 13:25
  • 648
    • Новина Кропивницький: До Музею мистецтв завітає китайський художник Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Музеї мистецтв 30 липня відбудеться відкриття виставки китайського художника Лю Хаотяня "Доба супокою".  
     
    Чи цінуєте ви моменти спокою? Чи можете ви виокремити корисне з часу, який для більшості можете стати моментом депресії? 
    Вже за кілька днів до Музей мистецтв завітає людина, для якої такий переіод став продуктивним для його діяльності - китайський художник Haotian Liu. 
     
    Сучасний, перспективний, молодий та амбіційний художник-реаліст, аспірант за спеціальністю образотворче мистецтво, який працює у напрямку створення робіт станкового образного олійного живопису та проводить наукову роботу у сфері реставрації олійних живописних полотен. 
     
     
    Лю Хаотянь народився у місті Тайюані у провінції Шансі. Навчався у Китайській академії мистецтв, у Пекінській академії живопису та у Львівській національній академії мистецтв. Крім цього, подорожував країнами світу з метою навчальних поїздок. Шлях його проходив через Францію, Німеччину, Україну, Італію, Польщу, Південну Корею, Австрію, Бельгію, Швейцарію, Угорщину та інші країни.
     
     
    Художник брав участь у великій кількості міжнародних виставок і конкурсах. У Китаї було проведено три персональні виставки: 
     
    - 2019 “Between the Close and the Same” - 798, «Joint Art Center», Пекін. 
    - 2017 “Flashy Dreams”  - 798 Simcere Gallery, Пекін
    - 2013 «You Hua-Liu» - Чанчунь.
     
    І 30 липня 2021 року відбудеться четверта персональна виставка "Доба супокою", що була написана у період карантину і більшість з робіт це натюрморти, написані олійними фарбами. Це перша персональна виставка автора в Україні і далеко не остання!
     
    Чекаємо на вас о 16:00 30 липня 2021 року, у п’ятницю, у Музеї мистецтв!!
    Обіцяємо вам, ви не лишетесь байдужими!)