Комунальники Кропивницького боряться з наслідками негоди (ВІДЕО)

  • 21 лип. 2021 09:38
  • 1055
    • Новина Комунальники Кропивницького боряться з наслідками негоди (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 20 липня, Кропивницьким пронеслася негода. Внаслідок неї мікрорайони стара Балашівка, Масляниківка, Арнаутово залишились без електропостачання; сильний вітер повалив дерева; дощем затопило деякі ділянки доріг, через що ускладнено рух транспорту. Всі комунальні служби  Кропивницького, представники ГУ ДСНС та працівники поліції одразу взялися за боротьбу з наслідками негоди. Її хід обговорили на комісії з ТЕБ та НС під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна.
     
    Нині комунальники розчищають ливнівки, в які сильними потоками води нанесло сміття, прибирають повалені дерева.
     
     - Тримайте на контролі ситуацію. Уважно стежте за рівнем води в Інгулі. І контролюйте роботу ливневої каналізації. Не можна допустити перенасичення рівня води, - поставив завдання Олександр Мосін. - КП «Благоустрій», починайте з самого ранку разом з рятувальниками прибирати повалені дерева, ГУ ЖКГ обстежте стан будівельних конструкцій всіх житлових будинків та роботу інженерних комунікацій.
     
    На нараді йшлося й про те, що вуличне освітлення поки не включають через велику кількість зламаних дерев, що могли пошкодити електрокабелі. В будинках світло потроху відновлюють. Окремо Олександр Мосін дав завдання перевірити, в якому стані всі рекламні конструкції.
     
     З шостої ранку комунальні служби розпочнуть прибирання міста. Про проблеми можна повідомляти на гарячу лінію міського голови за номером: 0 800 21 77 21