У Музеї мистецтв відбудеться ХІ Великодній Благодійний Аукціон

  • 15 квіт. 2021 11:03
  • 711
    • Новина У Музеї мистецтв відбудеться ХІ Великодній Благодійний Аукціон Ранкове місто. Кропивницький
     
    Великодньому благодійному аукціону бути
     
    У Кропивницькому у Музеї мистецтв відбудеться ХІ Великодній Благодійний Аукціон. Традиційно він пройде у середу, напередодні Пасхи.
     
     
    - Ми довго думали і вирішили, що аукціон цього року таки проведемо. Взагалі, за історію аукціону два роки його не проводили. Перший рік, це був 2014, початок війни. Ми тоді були дуже розгублені. І в 2015 році всі зібрані кошти йшли на допомогу у шпиталь. І подібна розгубленість була і минулого року. Не знаємо, коли це все завершиться, але допомога потрібна. Ще невідомо, в якому форматі це пройде, бо і епідемічна ситуація в області, зокрема, у Кропивницькому не стабільна. І не знаємо, в якій зоні ми перебуватимемо 28 квітня.
     
    Маємо декілька варіантів сценарію проведення заходу. Також за останній рік маємо досвід із проведення онлайн заходів. Тож можливий змішаний формат - зазначила директорка Музею мистецтв Тетяна Ткаченко.
     
    Оргкомітет Великоднього Благодійного Аукціону прийняв рішення і цього року, як і 2019-го, збирати кошти на обладнання для міської лікарні швидкої медичної допомоги.