У Кропивницькому декана "льотки" викрили на хабарі (ВІДЕО)

  • 23 лют. 2021 10:19
  • 1693
    • Новина У Кропивницькому декана «льотки» викрили на хабарі (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому правоохоронці викрили на хабарі посадову особу з Льотної академії Національного авіаційного університету.
     
    Працівники СБУ в області разом зі слідчими поліції області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, викрили декана одного з факультетів вишу, який вимагав від студентів неправомірну вигоду за допуск до проходження практичних занять у розмірі 11 500 доларів США.
     
    Правоохоронці затримали особу на робочому місці одразу після отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі 5 тисяч доларів, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
     
    Як пише CBN, на хабарі в 11 600 доларів США затримали декана факультету льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху Льотної академії Національного авіаційного університету Валерія Шульгіна.
     
    Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
     
    За матеріалами слідчого управління
    поліції Кіровоградської області