У Кропивницькому для кондитерської «Максим» шукали продавця

  • 15 лют. 2021 16:05
  • 502
    • Новина У Кропивницькому для кондитерської «Максим» шукали продавця Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями на замовлення ФОП Москаленко К.М. у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за професією «Продавець продовольчих товарів».
     
    Комерційний директор підприємства Ігор Кугай розповів присутнім специфіку роботи кондитерської «Максим». Зокрема, представник роботодавця зазначив, що працівник матиме змінний графік роботи, тиждень через тиждень (з 08:30 год до 18:30 год), а до завдань та обов'язків продавця входить продаж кондитерських, хлібобулочних виробів та напівфабрикатів власного приготування; консультування покупців щодо асортименту продукції в магазині; замовлення та викладка продукції; інвентаризація наприкінці робочої зміни, дотримання касової та фінансової дисципліни.
     
    - Заклад має зручну локацію та транспортну доступність, адже з розташований у самому центрі Кропивницького. Ми гарантуємо вчасно виплачену легальну заробітну плату, розмір якої складатиме понад шість тисяч гривень, – підкреслив І. Кугай.
     
    Захід проходив у форматі активного діалогу. Шукачі роботи задавали чимало запитань про характер роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт, на які отримали вичерпні відповіді.
     
    У заході узяли участь вісім осіб, більшість з них зацікавилися пропозиціями роботодавця та отримали запрошення для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях, проходження співбесіди з роботодавцем та вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
     
    Галина Водзинська, 
    провідний фахівець з питань зайнятості 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості