Скільки сімей Кіровоградщини потребують субсидії?

  • 13 лют. 2021 09:22
  • 551
    • Новина Скільки сімей Кіровоградщини потребують субсидії? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Майже 145 мільйонів гривень житлової субсидії отримають домогосподарства Кіровоградщини, інформує у ФБ Кіровоградська ОДА.
     
    Домогосподарства Кіровоградщини отримають 144,2 мільйона гривень житлової субсидії за січень 2021 року. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров. 
     
    - Житлову субсидію за січень 2021 року отримали 72,8 тисячі домогосподарств, тобто 17,8%. Виплати у грошовій безготівковій формі – 4,4 тисячі домогосподарств області на суму 9,6 мільйона гривень. Готівкою субсидію виплатили 68,4 тисячі домогосподарств на загальну суму 134,6 мільйона гривень, – уточнив Олександр Догаров.
     
    Він додав, середній розмір субсидії у січні становить 1980 гривень 7 копійок.
     
    Також у січні 2021 року органи соцзахисту здійснили перерахунок розміру житлової субсидії у зв’язку з підвищенням тарифів на електропостачання.
     
    - По кожному домоволодінню відбувся автоматичний перерахунок. Для цього людям не потрібно було звертатися до нас, – пояснив Олександр Догаров.
     
    Зі слів директора департаменту, кошти з державного бюджету для виплати житлової субсидії надходять своєчасно, заборгованості немає.