Кіровоградщина: З лютого теплопостачання у Долинській не дорожчатиме

  • 11 лют. 2021 08:54
  • 499
    • Новина Кіровоградщина: З лютого теплопостачання у Долинській не дорожчатиме Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вартість тарифу на теплопостачання в  Долинській не підвищуватиметься з 1 лютого. Таке рішення було прийнято учора, 10 лютого, під час позачергового засідання виконавчого комітету Долинської міської ради. Про це повідомив міський голова Долинської Євген Звіздовський, інформує Кіровоградська ОДА у ФБ.
     
    - Долинське міське комунальне господарство» більше не коригуватиме тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування. Підписавши меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії, нам вдалося об'єднати зусилля, щоб досягти спільного результату, незалежно від політичних поглядів та партійної приналежності, – наголосив Євген Звіздовський.
     
    Він додав, такий компроміс вкрай важливий для населення.
     
    Серед домовленостей, закріплених меморандумом, – безперебійне постачання тепла в домівки до кінця опалювального сезону. Водночас вартість послуги не зміниться.
     
    У свою чергу голова ОДА Андрій Назаренко відзначив конструктив та позицію державних органів у питанні тарифоутворення.
     
    -Уряд гарантує, що фінансування компенсацій для підприємств теплопостачання не перекладатимуть на органи місцевого самоврядування, - відзначив очільник регіону.
     
    Як повідомлялося раніше, за ініціативи Президента України Володимира Зеленського Кабмін і Асоціація міст України підписали меморандум для врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії. У Кропивницькому, Олександрії, Світловодську та Долинській тариф на централізоване тепло не зростатиме.