Ремонти доріг на Кіровоградщині перебувають в активній фазі

  • 12 лист. 2020 11:27
  • 940
    • Новина Ремонти доріг на Кіровоградщині перебувають в активній фазі Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    У Кіровоградській області на 24 об’єктах із капітальних та поточних середніх ремонтів тривають роботи у рамках загальнодержавної програми «Велике будівництво». Будівельна готовність більшості об’єктів перевищує 85%.
     
    У Петрівському районі міст пролягає через річку Бешка та розташований на ділянці км 6 + 770 автодороги загального користування місцевого значення С121801 Олімпіадівка–вихід на а/д Т-12-15. Підрядна організація ТОВ «МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН №112» на замовлення ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» вчасно виконала монтажно-будівельні роботи, тобто за чотири місяці. На завершальному етапі було змонтовано перильну огорожу та нанесено осьову й крайову розмітку на проїжджу частину мосту разом із підходами до нього.
     
    Відновлення сполучення мостом для трьох населених пунктів: Олімпіадівки, Нового Стародуба та Червоносілля обійшлося у 9 млн 810 тис. грн.
     
    Будівельна готовність мосту, розташованого на ділянці км 2+531 автомобільної дороги загального користування місцевого значення С121631 Головківка–вихід на а/д Т-12-15– Піщаний Брід, що в Олександрійському районі, становить 98%. Уже виконано роботи із нанесення розмітки на проїжджу частину стометрового мостового полотна разом із підходами до нього. Наразі тривають роботи із благоустрою навколишньої території, зокрема заздалегідь підготовлені ділянки біля мостової споруди засіваються насінням цільної травосуміші. Одразу після монтажу бар’єрної огорожі рух транспорту через міст буде відновлено. Капітальний ремонт, договірна ціна якого складає 10 млн 682 тис., виконує підрядна організація ДП «Будівельник 2012» ТОВ «АЛЬМАНАХ 2000». 
     
    У місті Кропивницькому ТОВ «МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН №112» виконало більше 50% від загального обсягу робіт із капітального ремонту мосту по вулиці Кропивницького. Мостобудівники завершили бетонування мостового полотна. Наразі тривають монтажні роботи із улаштування опалубки для встановлення монолітних тротуарів уздовж мостового полотна. Далі за планом будуть забетоновані шкафні стінки з обох боків мосту. Договірна ціна ре-монту становить 22 млн 536 тис. грн.
    ПП «ЕФЕКТ» працює із поточного середнього ремонту на двох об’єктах.
     
     
    У Світловодську ремонтується 1,7 км дорожнього покриття Кременчуцької греблі (від шлюзу до переїзду на Власівку). Договірна ціна ремонту на об’єкті складає 11 млн 591 тис. грн.
     
    В Олександрівському районі буде відремонтовано 3,5 км дорожнього покриття на ділянці км 1+000-км 4+500 автодороги загального користування місцевого значення С121501 Олександрівка–Омельгород–Михайлівка. Ціна ремонту за договором становить 13 млн 292 тис. 600 грн.
    Загальна протяжність уже відновленого дорожнього одягу на місцевих автодорогах Кіровоградської області добігає позначки у 100 кілометрів.