Мешканці Кіровоградщині їздитимуть на море по бетонній дорозі (ФОТО)

  • 30 черв. 2020 16:21
  • 4447
    • Новина Мешканці Кіровоградщині їздитимуть на море по бетонній дорозі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На минулих вихідних любителі відпочинку на узбережжі Чорного моря не могли не помітити будівництво траси на відрізку дороги від села Водяно-Лорино до повороту на село Михайлівка, Миколаївської області.
     
    Як повідомляє сайт Служби автомобільних доріг Миколаївської області, "Ми починаємо працювати навіть вночі для пришвидшення темпів виконання комплексу робіт з капітального ремонту на  окремих ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Н-14 Олександрівка-Кропивницький–Миколаїв  у Вітовському, Новоодеському, Баштанському районах.
     
    На ділянках км 175+000-км190+000 (від с. Водяно-Лорино до повороту на с. Михайлівка) та км 198+000-км235+000 (від повороту на с. Сухий Єланець - до м. Миколаїв) працівники підрядних організацій ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «ЄДБК» укладають важкий цемент товщиною 26 см.
     
     У рамках капітального ремонту дороги на зазначених ділянках а/д Н-14 також ведуться роботи із розбирання теперішнього дорожнього одягу, стабілізації основи земляного полотна негашеним вапном для зняття перезволоження ґрунту, влаштування дренуючого шару основи по всій ширині із ЩПС-20 укріпленої цементом до марки М-60, влаштування поширення дорожнього одягу, облаштування узбіч та штучних споруд".
     
    Наразі водії вимушені поки що їхати вздовж "бетонки", адже на ній працює техніка, але є сподівання, що наступного сезону відпочивальники мчатимуть до моря набагато швидше і комфортніше.
     
     
    Олена Скочко