Депутати просять у Кабміну повернути місту субвенцію — 18 млн грн

  • 5 лист. 2020 09:15
  • 841
    • Новина Депутати просять у Кабміну повернути місту субвенцію — 18 млн грн Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому завершується будівництво легеневої терапії в лікарні на Фортечних валах. Про це у ФБ міський голова Андрій Райкович.
     
    "Шановні кропивничани! Звертаюсь до вас з єдиним проханням, навіть вимогою - дослухатися до застережень лікарів, міської влади, санітарних служб і посилити власне ставлення до вимог карантину.
     
    Щодня ми інформуємо вас про кількість хворих. Вона стрімко зростає. В базових лікарнях залишилось надзвичайно мало вільних ліжок. Чималі проблеми з киснем, апаратами ШВЛ. А головне- велика кількість хворих медичних працівників.
    У такій ситуації варто думати не про розваги і походи до людних місць. Нехтувати масками, дистанцією, засобами захисту просто злочинно. Якщо ви не хочете комендантської години, повної зупинки громадського транспорту, припинення роботи торговельної мережі, негайно почніть виконувати абсолютно всі правила карантину.
    Звертаюсь до власників магазинів, закладів громадського харчування, нічних клубів, фітнес-центрів, приватних перевізників- жорстко виконуйте карантинні правила! Жодних розваг і торгівлі після 22-ї!
     
    Прошу працівників поліції посилити контроль за дотриманням масочного режиму. Особливо в громадських місцях.
    Перебіг хвороби красномовно свідчить, що вірус косить не лише людей поважного віку, в палатах реанімацій опинилося і багато молоді, навіть діти. Отже, убезпечити себе від хвороби — завдання кожного із нас. Кожного!
     
    У місті завершується будівництво легеневої терапії в лікарні на Валах. Депутати міської ради 7-го скликання звернулися до Кабінету міністрів України з проханням повернути місту субвенцію — 18 млн грн, що значно прискорило б оснащення цього відділення необхідною апаратурою. 
     
    Але які б сучасні відділення чи лікарні ми не відкривали, краще до них не потрапляти. 
    Дорогі мої земляки! Я закликаю вас бути мудрими і відповідальними. Бережіть себе і своїх близьких. Будьте здорові!"