У Кропивницькому військовому виділили кошти на житло

  • 21 серп. 2020 08:52
  • 1493
    • Новина У Кропивницькому військовому виділили кошти на житло Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 20 серпня, відбулась 32-а позачергова сесія Фортечної у м. Кропивницькому ради, яка проходила на подвір’ї під головуванням заступниці голови ради Ірини Жарової, яку обрали на цю посаду 23 червня, на 30-й сесії районної у місті ради.
     
    Районна в місті рада вирішила внести зміни до показників районного у місті бюджету. Субвенція з міського бюджету у сумі 1 012 060 грн.  буде направлена на компенсацію придбання житла внутрішньо переміщеною особою, яка захищала суверенітет і територіальну цілісність України і брала участь у антитерористичній операції. 
     
    Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію районної у місті з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.
     
    Наприкінці сесійного засідання Ірина Жарова "...за сумлінне виконання депутатських обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності України" нагородила депутатів Грамотами. Серед нагороджених були Денис Борисов (Партія Ляшка), Максим Козуб, Олена Скочко (ВО "Свобода"), Ірина Крижанівська (ВО "Батьківщина") та Олександр Остапенко ("Наш край").
     
     
     
    Олена Скочко