У Кропивницькому старовинний будинок тріщить по швам (ФОТО)

  • 20 серп. 2020 14:01
  • 2306
    • Новина У Кропивницькому старовинний будинок тріщить по швам (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 20 серпня, під час 32-ї позачергової сесії Фортечної у м. Кропивницькому ради, яка проходила на подвір’ї, депутатський корпус розглянув і підтримав  запит Дениса Борисова, який підняв питання ремонту багатоквартирного будинку на вулиці Молодіжній, 25, що на Ковалівці.
     
    Будинок, якому вже 138 років, перебуває у руйнівному стані, на стінах з’явилися тріщини,  під час дощів протікає дах. 
    До того ж зверху іноді випадає цегла, а  це загрожує життю і здоров’ю мешканців будинку, у якому налічується 24 квартири.
     
    Ремонт приміщень не проводився вже близко сорока років. Тож є необхідність у капітальному ремонті вищезазначеної будівлі.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Нагадаємо, що на попередній сесії, 21 липня, голова ради Олександр Кришко склав свої повноваження, тому, згідно чинного законодавства, у раду увійшов наступний за списком кандидат у депутати Сергій Шамшура.
     
    Секретар Кіровської районної у місті Кіровограді виборчої комісії на чергових місцевих виборах Наталія Локарєва зачитала Постанову про визнання обраним депутатом до Фортечної районної у місті Кропивницькому ради VII скликання наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку від Кропивницької міської організації політичної партії "Європейська солідарність" на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року Сергія Шамшура, 1988 р.н., громадянина України, освіта вища.
     
    А повноваження голови тепер виконує заступниця голови Ірина Жарова, яку обрали на цю посаду на попередній сесії.
     
    Наприкінці сесійного засідання заступниця голови Фортечної районної у місті ради Ірина Жарова "...за сумлінне виконання депутатських обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності України" нагородила депутатів Грамотами. Серед нагороджених були Денис Борисов (Партія Ляшка), Максим Козуб, Олена Скочко (ВО Свобода), Ірина Крижанівська (ВО "Батьківщина")  та Олександр Остапенко (Наш край).
     
     
     
     
     
    Олена Скочко