Кропивницький: Мешканці багатоповерхівки на Жадова нарешті дочекалися ремонту подвір’я (ФОТО)

  • 1 лип. 2020 14:03
  • 1490
    • Новина Кропивницький: Мешканці багатоповерхівки на Жадова нарешті дочекалися ремонту подвір’я (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на вулиці Генерала Жадова, 21, корп. 2, 3, розпочалися підготовчі роботи перед ремонтом прибудинкових територій. Про це у ФБ пише Міська рада міста Кропивницького.
     
    Недаремно говорять, що краща характеристика людини – це порівняння між тим, що вона обіцяла, і тим, що зробила. Мабуть, саме тому Aндрій Табалов на зустрічах з виборцями не обіцяє зробити все і відразу, а коли вже щось і обіцяє, то обов’язково робить. 
    Так, рік тому на зустрічі з мешканцями житлових будинків по вулиці Генерала Жадова, 21, корп. 2, 3, секретар міської ради наголосив, що у них обов’язково буде відремонтовано прибудинкову територію та ливневу каналізацію. 
    На жаль, минулого року цього зробити не вдалося, оскільки проект коштував більше, ніж на нього було закладено грошей. Звісно, скептиків вистачало, мовляв, все це пусті обіцянки, он в інших дворах роблять дорогу, а нам зась, як не робили 25 років, так і зараз нічого не буде…
     
    І от, пару днів тому тут розпочалися ремонтні роботи, і містяни особисто змогли переконатися, що є народні обранці, які дотримують слова. 
    За словами підрядника, в першу чергу облаштують ливневу каналізацію, а потім вже візьмуться за укладання асфальту, приємним бонусом для людей буде те, що заасфальтують і відрізок дороги біля ДНЗ №14 «Калинка», отож дітки і батьки матимуть зручну та безпечну дорогу до закладу. 
     
     
    На даний момент тут вже демонтовано старий бордюрний камінь, знято старе асфальтне покриття. Звісно, контролює цей процес активна голова ОСББ Тетяна Джулай, яка не дає спуску підрядникам, адже знає всі проблемні точки прибудинкової території, та найголовніше - любить свій двір і хоче, щоб він був кращим в місті.
     
    Однак «народну прийомку» виконаного ремонту ніхто не відміняв, і, звісно, Андрій Табалов не просто приєднається до цього процесу, а й залучить відповідних фахівців, щоб результат радував містян не один рік і сучасне покриття, дійсно, було надійним та зручним.