Як «Епіцентр» передавав засоби індивідуального захисту для медзакладів Кропивницького (ФОТО)

  • 7 трав. 2020 13:40
  • 1233
    • Новина Як «Епіцентр» передавав засоби індивідуального захисту для медзакладів Кропивницького (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

     

    Сьогодні, 7 травня, Центральна міська лікарня міської ради Кропивницького отримала допомогу від соціально відповідального бізнесу для спільної боротьби з розповсюдженням коронавірусу. Про це повідомляє «Утренний город».

    Компанія «Епіцентр К», відгукнувшись на ініціативу Президента України Володимира Зеленського, передала медустановам міста 10 тис. медичних масок, 300 захисних комбінезонів та триста захисних окулярів.

     

     

    За словами головного лікаря Центральної міської лікарні Олександра Артюха, міська влада постійно координує взаємодію лікарень та приватного бізнесу для оперативного визначення актуальних потреб та надання відповідної допомоги.

    – «Епіцентр» піклується про здоров’я українців та докладає усіх зусиль, щоб допомогти медикам протистояти поширенню коронавірусу. Ми провели консультації з МОЗ та отримали чіткі рекомендації, щодо необхідності забезпечити засобами захисту наших лікарів. У межах цієї програми літаком «Мрія» компанія привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни, - зазначив заступник генерального директора підприємства Дмитро Байдюк.

    З початком пандемії COVID-19 група компаній «Епіцентр» створила оперативний штаб для протидії коронавірусу. На потреби країни в боротьбі з хворобою компанія виділила 150 млн грн.  

    Нагадаємо, Індія офіційно передала Україні 30 тисяч таблеток противірусного препарату.