Кропивницький: Мешканці міста вітають місцевого депутата з днем народження

  • 22 квіт. 2020 15:20
  • 1243
    • Новина Кропивницький: Мешканці міста вітають місцевого депутата з днем народження Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вітаємо нашого депутата
     
    Давно хотіли сказати добрі слова на адресу депутата міської ради Кропивницького від нашого округу – Сергія Горбовського. Аж тут і нагода чудова трапилася: 22 квітня Сергій Володимирович відсвяткував день народження.
     
    Ми, мешканці будинку по вулиці Шатила, 3, багато років мріяли позбутися ям, які спотворювали двір і заважали ходити людям та нормально їздити машинам. Усі наші звернення до представників влади були марними, аж поки не став нашим депутатом Сергій Горбовський. Уважний, турботливий, він завжди знає про потреби мешканців і прагне допомогти. 
     
    От і нинішнього року за його сприяння приїхала бригада працівників і заасфальтувала прибудинкову територію. Збулася давня мрія дітей, їхніх батьків та нас, пенсіонерів! Тепер маємо нормальний в’їзд до двору та задоволення від його вигляду. 
    Від імені всіх мешканців будинку хочу подякувати Сергію Володимировичу і привітати його з днем народження. Нехай ангел¬охоронець завжди надихає та оберігає вас і в будні, і в свята. Бажаємо, щоб вам усміхалася доля, щоб були здоровими й щасливими ви та ваші рідні. 
     
    Олена Максимівна Павлюк, завбудинком №3 
    по вул. Шатила, 
    м. Кропивницький