65% кропивничан вважають, що мера Кропивницького треба замінити

  • 17 квіт. 2020 20:00
  • 2625
    • Новина 65% кропивничан вважають, що мера Кропивницького треба замінити Ранкове місто. Кропивницький

     

    65% жителів обласного центру вважають, що міського голову Кропивницького треба замінити. Про це йдеться в презентації шостого муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту "Рейтинги міст України", які проводяться Соціологічною групою "Рейтинг" з березня 2015 року.

    За його результатами, 57 % опитаних кропивничан вважають, що міському голові потрібно дати можливість допрацювати свій термін і замінити на іншого в результаті виборів. У свою чергу ще 8% містян думають, що мера Кропивницького потрібно якнайшвидше усунути від влади.

    Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, результати якого опубліковані на офіційному сайті 15 квітня 2020 року. Це щорічне опитування дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг.

    Опитування проводилось у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі.

    Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

    Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 63,9%.