У Кропивницькому подружжя через прохання кондуктора одягти маски розбило скло автобуса (ВІДЕО)

  • 2 квіт. 2020 12:14
  • 2992
    • Новина У Кропивницькому подружжя через прохання кондуктора одягти маски розбило скло автобуса (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Про це розповів заступник міського голови Олександр Вергун. Подія сталася на 103 маршруті, в автобусі А 26.  Про це у ФБ пише Міська рада м. Кропивницького.
     
     
    Двоє пасажирів на кінцевій зупинці зайшли до салону. Кондуктор зауважила, що через карантинні заходи, проїзд в автобусі можливий лише в масках. Чоловік та жінка вийшли з автобуса, почали вибивати лобове скло та двері. А вже за кілька секунд поцілили в лобове скло цеглиною. На відео видно, як жінка у голубій спортивній олімпійці гамселить палицею скло  і ногою вибиває передні двері автобуса.
     
    - Автобус довелось зняти з рейсу, - розповів Олександр Вергун, - тепер на відновлення транспортного засобу треба 16 тисяч гривень. Все, що відбувалось зафіксували камери відеоспостереження. Водій викликав поліцію.
     
    Як повідомила речниця Патрульної поліції Віталіна Бевзенко, особу жінки вже встановили, за фактом пригоди інформацію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 ККУ  (хуліганство). 
     
    А за інформацією директора ПП «Олікс» Дмитра Вінницького, схожа історія сталась і на 44 маршруті. Водій маршрутного таксі з сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці, і той жбурнув в маршрутку камінням.