На Кіровоградщині водій влаштував каскадерські трюки під райдержадміністрацією (ФОТО)

  • 2 квіт. 2020 11:30
  • 2089
    • Новина На Кіровоградщині водій влаштував каскадерські трюки під райдержадміністрацією (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Легковий автомобіль збив одразу два знаки перед приміщенням Олександрійської райдержадміністрації і поїхав кататися по центральному проспекту. Про інцидент повідомляють «Тексти.Олександрія» із посиланням на свідків події, одним з яких став журналіст видання.

    Увечері водій авто збив одразу два пішоходних знаки прямо біля приміщення Олександрійської районної державної адміністрації. Після того як було збито знаки, водій втік із місця пригоди, дуже невпевнено керуючи авто, і помчав у бік центрального проспекту міста. Після зіткнення, імовірно, у авто розбитий передній бампер. Було чути удар, гуркіт та помітно намагання водія авто додати машині потужності, щоб швидше поїхати із місця події.

     

     

    Як зазначають свідки, вони помітили дивну поведінку водія та відійшли убік з тротуару, коли він їхав по вулиці Шевченка, намагаючись втримати курс авто.

    Подія трапилась вже у темну пору доби, близько 20.00. Повідомлення про подію було оперативно надане до телеграм-каналу «Безпечна Олександрія».

     

     
    Читайте також: На Кропивницького зіткнулися дві автівки.