Кропивницький: На дачах Пісецького під час пожежі травмувався 50-річний чоловік

  • 17 бер. 2020 13:54
  • 899
    • Новина Кропивницький: На дачах Пісецького під час пожежі травмувався 50-річний чоловік Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області рятувальники приборкали три пожежі різного характеру, під час однієї з яких отримав опіки чоловік. Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили три займання різного характеру.
     
    Так, 16 березня о 06:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на одній із дачних ділянок садового товариства «Будівельник» обласного центру. Після прибуття на місце події встановлено, що горить  господарча споруда на території дачної ділянки.
     
    В результаті пожежі травмовався чоловік 1971 р.н., якого з термічними опіками госпіталізовали до обласної лікарні. О 06:40 пожежу  локалізували та о 07:08 – ліквідували. До гасіння пожежі залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини 1-го ДПРЗ Кропивницького. 
     
    Крім того бійці 22-ї ДПРЧ Устинівки залучались на ліквідацію пожежі очерету на відкритій території біля річки Березівка в райцентрі. Також незначне займання надвірної споруди на території приватного домоволодіння у селі Попівка Кропивницького району ліквідували вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.
     
    В усіх випадках, крім випадку у Кропивницькому, травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області