У Кропивницькому на місці «Колізею» можуть створити льодову арену

  • 12 бер. 2020 18:41
  • 1132
    • Новина У Кропивницькому на місці «Колізею» можуть створити льодову арену Ранкове місто. Кропивницький

    Мешканці Кропивницького звертаються до влади з проханням побудувати льодову арену на місці недобудованого палацу піонерів, який у народі називають Колізеєм. Відповідна петиція зареєстрована на сайті міської ради, повідомляє журналіст «Утреннего города».

    Зареєстрував петицію Ярослав Білоус. За його словами, на будівництво спортивного комплексу планується залучити кошти з місцевого бюджету, або ж гроші інвесторів. Зокрема, в будівлі планується створити ковзанку, яка працюватиме цілий рік. Для того, аби проєкт також приносив прибуток, у ньому пропонують встановити кафе, дитячі кімнати, тренажерний зал, магазини спортивного товару, сувенірів, тощо.

    - Хочу звернутися до місцевої влади з проханням розглянути пропозицію. А саме: в нашому місті з населенням понад 250000 людей, на жаль, так мало закладів та місць для сімейного відпочинку. Особливо це відчувається в сфері молоді та спорту, місцева футбольна команда вже не має тих глядацьких симпатій, які були до 2018 року. Баскетбол та волейбол збирає малу кількість прихильників, тому що не мають своєї професійної арени для великої кількості глядачів, а також через брак реклами. Було б дуже добре почати розвивати в Кропивницькому хокей, як це роблять інші міста. Українська Хокейна Ліга була створена у 2016 році, тож настав час для розвитку цього виду спорту і в нашому місті, - йдеться у зверненні.

    Підписати петицію можна за посиланням.

    Читайте також: «Олександрія» вилітає з боротьби за Кубок України

    Нік Шендеровський