Кіровоградщина: «Олександрія» вилітає з боротьби за Кубок України

  • 12 бер. 2020 13:15
  • 997
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» вилітає з боротьби за Кубок України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 12 березня, «Олександрія» провела матч з київським «Динамо» у рамках 1/4 Кубка України. Гра пройшла на стадіоні Металіст при відкритих трибунах й закінчилася перемогою господарів з рахунком 1:0. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Перші хвилини гри пройшла за переваги гостей поля. Але олександрійці не змогли скористатися володінням м’яча і швидко віддали ініціативу господарям поля. 
     
    Перша гарна можливість відкрити рахунок з'явилася, коли ті отримали право на штрафний. Проте Вербич навіть не зміг перекинути стінку. Під кінець першого тайму господарі прискорили темп гри, проте відкрити рахунок у них не вийшло. Тому на перерву команди пішли із «сухим» результатом. 
     
    Після перерви тренер «Динамо» провів кадрові заміни, випустивши на поле Русина. Назарій навіть мав можливість швидко реалізуватися, але удар пройшовся по штанзі. Кияни хоч і володіли м'ячем, але на 55 хвилині питання про їхню перемогу почало викликати сумнів. Кадр отримав другий гірчичник і залишив свою команду догравати в меншості.
    Незважаючи на це, господарі не втратили ініціативу в грі й не закрилися на своїй половині поля, а продовжили вести гру під першим номером. Проте це знову не принесло жодного результату, адже гра не доходила навіть до ударів по воротах.
     
    Під кінець другого тайму динамівці все ж таки відправили м'яч у сітку, але гол Русина арбітр скасував через офсайд. До кінця другого тайму господарі відчайдушно намагалися забити, не доводячи справу до екстра-таймів, проте в них це не вийшло. Вже в компенсований час Олександрія все ж пішла в атаку, але забити не вийшло й у них. А так як в основний час з переможцем у матчі вирішено не було, команди пішли на перерву, після якої були вимушені відіграти ще два додаткових тайми.
     
     
    В екстра-таймах загальна картина лишилася незмінною. Динамо забрало м'яч під свій контроль, а Олександрія знову не могла нічого з цим вдіяти, зосередившись на обороні. 
    Як результат, на першій хвилині другого екстра-тайму Динамо нарешті забило. Циганков обігрався з Кендзьорою і відправив м'яч у ворота гостей - 1: 0. Після цього олександрійці активізувалися й почали атакувати супротивника великими силами, але додавити киян у них не вийшло.
     
    Нік Шендеровський