На Кіровоградщині потрібні сантехники

  • 12 бер. 2020 15:29
  • 871
    • Новина На Кіровоградщині потрібні сантехники Ранкове місто. Кропивницький
     
    Санітарно-технічні комунікації – це «кровоносні судини» кожного приміщення, яким проходить вода, газ, тепло. Прокладають, встановлюють і ремонтують водяні, опалювальні, каналізаційні і газові системи, спостерігають за її експлуатацією саме слюсарі-сантехніки.
     
    Кваліфіковані слюсарі-сантехніки завжди мають роботу, оскільки важко уявити собі сучасну житлову або адміністративну будову без чітко налагодженої та відрегульованої системи санітарно-технічного обладнання.
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних сантехніках. 
    Так, роботодавці області зареєстрували 16 вакансій для майстрів сантехнічних робіт.
    Що ж до рівня заробітної плати, то своїм фахівцям роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4723 до 9 924 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до працівника та його розряду, стажу та досвіду роботи кандидата на посаду та графіком роботи. 
     
    На Кропивниччині потрібні 11 слюсарів-сантехніків, по одній вакансії відкриті У Долинському, Знам’янському, Маловисківському, Олександрівському та Світловодському районах Кіровоградської області. 
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості