Бійка та крики: у Кропивницькому нацгвардія не пускає депутатів на сесію обласної ради (ВІДЕО)

  • 12 бер. 2020 10:32
  • 3883
  •  
    У Кропивницькому депутатів обласної ради Ігора та Руслана Степур не допускають на сесію обласної ради. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Представники національної гвардії просять лишити наплічник з гучномовцем, аби пропустити депутата на сесію, адже на минулому засіданні Степури за допомогою гучномовця зірвали роботу сесії.
     
    Разом з депутатами на сесію прийшло близько десяти чоловік підтримки. Активісти зірвали двері у приміщенні обласної ради.
    До будівлі  ради приїхала поліція й почала складати протокол.
     
    Вже у сесійній залі депутат обласної ради Руслан Степура звинуватив голову обласної ради в причетності до його недопускання на робоче місце.
     
    Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко запевнив, що звинувачення не мають жодного аргументованого підтвердження. Він звернувся до правоохороних органів по допомогу у вирішенні ситуації. 
     
    - Безумовно, це все неправда. Я офіційно звертаюся до поліції та прокурора, аби вони розглянули питання того, чи впливав я якимось чином на цю ситуацію. Врешті-решт, треба нам усім відповідати за свої дії, - заявив посадовець.
     
    Нагадаємо, минулого тижня ці депутати зірвали сесію обласної ради через те, що Ігоря Степуру не поновили на посаді другого заступника голови Кіровоградської обласної ради.
     
    Нік Шендеровський