У Кропивницькому депутати зривають сесію обласної ради

  • 5 бер. 2020 10:53
  • 2001
    • Новина У Кропивницькому депутати зривають сесію обласної ради Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому депутат Руслан Степура вимагав поновити на посаді  другого  заступника голови обласної ради депутата Ігора Степуру. Інакше він обіцяє зірвати сесію міської ради. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    - Шановні друзі, у 2014 році рішення приймалися аналогічно. Ми не хочемо, аби рішення суду ставили нижче за рішення депутатів, - заявив з трибуни Ігор Степура.
     
    Депутати рішення суду про поновлення Степури на посаді не підтримали. 
    За час вимушеного прогулу стягнуто з обласної ради на користь Ігоря Степури 125 тисяч гривень по 13 лютого 2020 року. 
     
    Нагадаємо, що 17 вересня 2019 року депутати Кіровоградської обласної ради проголосували за зняття з посади другого заступника голови облради Ігоря Степури. Депутат-націоналіст звернувся до суду.
     
    Як пише Ігор Степура у ФБ:
     
    "Відповідно до рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду від 13.02.2020 року, рішення Кіровоградської обласної ради від 17.09.2019 року про звільнення з посади заступника голови облради, було визнане протиправним і скасоване. 14 лютого 2020 року депутат я з'явився на робоче місце, але голова Кіровоградської обласної ради від партії "Батьківщина" Олександр Чорноіваненко відмовився виконати рішення суду й поновити мене на посаді НЕГАЙНО, як це зазначене у рішенні суду".
     
     
    Новина доповнюється.
     
    Нік Шендеровський