Україна та Японія продовжують співпрацю у сфері оборони

  • 17 лют. 2020 10:40
  • 595
    • Новина Україна та Японія продовжують співпрацю у сфері оборони Ранкове місто. Кропивницький
     
    На полях Мюнхенської безпекової конференції відбулася зустріч Міністрів оборони України та Японії
     
    Про це пише Урядовий порал
     
     
     15 лютого в рамках участі у Мюнхенській безпековій конференції Міністр оборони України Андрій Загороднюк зустрівся з Міністром оборони Японії Таро Коно.
     
    Андрій Загороднюк відзначив інтенсифікацію оборонного співробітництва між країнами за останні роки, а також важливість подальшого розширення співробітництва між оборонними відомствами.
     
    Обговорюючи стан оборонного співробітництва, сторони наголосили на продовженні реалізації Меморандуму між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Японії щодо співробітництва та обмінів у сфері оборони.
     
    З огляду на перспективу, Міністри відзначили можливість співпраці за напрямами кібербезпеки, обміну досвідом (у тому числі протистояння гібридним загрозам), розширення участі у спільних навчаннях, а також співробітництва у сфері високотехнологічних проектів та діджиталізації.
     
    Міністр оборони України висловив вдячність японській стороні за незмінну підтримку територіальної цілісності України в межах міжнародних визнаних кордонів, а також комплексний пакет допомоги, який надає Уряд Японії.
     
     
    ФОТО з сайту АРМІЯ INFORM