Кіровоградщина: Хто лідирує серед силовіків у «Динаміаді»?

  • 3 лют. 2020 18:07
  • 963
    • Новина Кіровоградщина: Хто лідирує серед силовіків у «Динаміаді»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Динамівці підбили підсумки роботи та отримали заохочення за результатами змагань у рамках «Динаміади-2019»
     
    Сьогодні, 3 лютого, у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулося засідання Президії Кіровоградського обласного об’єднання ФСТ «Динамо» за участі керівництва та представників правоохоронних відомств.
     
     
    На початку заходу начальник поліції області – голова обласної організації Роман Козьяков і заступник Олександр Гусак нагородили переможців і призерів «Динаміади-2019» дипломами та кубками.
     
    За результатами змагань третє місце посіла команда управління патрульної поліції, друге – управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Першою стала команда Головного управління Національної поліції в Кіровоградські області.
     
    - Дякую колегам за те, що прикладають зусиль для розвитку фізичної культури і спорту серед правоохоронців, учасникам змагань за досягнуті успіхи та бажаю подальших перемог, - зазначив Роман Козьяков.
     
    У продовження засідання присутні підбили підсумки діяльності організації за минулий рік та визначили пріоритетні завдання і план роботи на поточний рік.
     
     
     
    Вже цієї п’ятниці «Динаміада-2020» розпочнеться зі змагань із боротьби самбо, участь у яких візьмуть 10 команд – представників правоохоронних і силових відомств області.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області