Незбагненна: У Кропивницькому відкрилася фотовиставка (ФОТО)

  • 30 січ. 2020 11:20
  • 1171
    • Новина Незбагненна: У Кропивницькому відкрилася фотовиставка (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 30 січня, в Обласному художньому музеї розгорнули фотовиставку «Незбагненна». Про це повідомляє журналістка «Утреннего города». 
     
     
    Викладач стилю та власниця імідж студії Ірина Лісова розповідає, що ідея представити виставку у Кропивницькому виникла під час подорожі Америкою:
     
    - Подорожуючи, ми згадали, що в Лос-Анджелесі на обкладинці одного з журналів надрукована наша робота. Ми захотіли її знайти. Тоді ж познайомились із людьми, які працювали над створенням виставок. Нас запросили у Лас-Вегас у червні, щоб представити там роботи. І нам захотілося представити роботи у Кропивницькому, адже всі дівчата - наші містяни, - розповідає Ірина Лісевич. 
     
    У виставці взяли участь дівчата від 12 до 18 років. Загалом представлено 40 фоторобіт. Деякі з них друкувались у журналах в Лос-Анджелесі, Чикаго, Лондоні та Дубаї. 
     
    - Тут відображені жіночі характери. Складно зіграти ту чи іншу емоцію. Кожен вислів під фото вбачає у собі мудрість та характер. Багато хто з дівчат працювали в Японії, Мілані, Китаї тощо, - сказала Ірина Лісевич. 
     
    Виставка триватиме до 5 лютого.