Кропивницький: Художня школа Осмьоркіна святкує ювілей (ФОТО)

  • 14 січ. 2020 10:15
  • 2143
    • Новина Кропивницький: Художня школа Осмьоркіна святкує ювілей (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 13 січня, у відділі художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" відкрилася виставка робіт учнів художньої школи імені Осмьоркіна "Зимограй дарує свято".
    Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    - У цій виставці брали участь учні підготовчої групи. Сьогодні тут представлено 60 робіт. Ці роботи написали тридцять дітей. Це не перший захід, який присвячений майбутньому 60-тиріччю нашої школи. Зима - найкраща пора для дітей і дуже благодатна для мистецтва. Кожна дитина вклала частинку своєї душі у малюнок. Я дуже рада, що виставка проходить саме у художньому музеї, - зазначає директорка школи О.О.Осмьоркіна Анна Тимофієнко.
     
     
     
    На захід зібралися директорки художніх шкіл та музеїв, батьки, діти.
    Учні школи - сім'я Дядиків прославили Ісуса Христа із піснею "У Віфлеємі".
    На виставці діти малювали у стилі "фентезі". Наприклад, учениця Анастасія Настусенко поєднала свою фантазію і з чудернацькими елементами Пікассо.
     
    - Мені подобаються фіолетовий та зелений кольори, отже я вирішила їх поєднати. Я у захваті від робіт Пікассо, бо він надихає мене. Я люблю малювати щось химерне і незрозуміле для оточення. Це відрізняє кожного, - розповідає учениця школи О.О.Осмьоркіна.
     
     
    Також свою подяку батькам висловила директорка художньої школи Анна Тимофієнко:
     
    - Сьогодні велике свято! Діти, я рада, що ви представляєта роботи у такому чудовому місці. Воно пов'язане із історією мистецтва. Зима дарує нам багато сюрпризів. Сьогоднішній день буде сповнений гарних емоцій. Висловлюю свою подяку батькам: Андрію Зайцеву, Світлані Дядик, Оксані Татаровій, Юлії Черновій, Світлані Криворучко, Тетяні Чорній".
     
    Директорку художньої школи привітали працівники обласного художнього музею і подарували тематичні календарі та квіти. Дітям вручили подяки та солодощі.
    У кінці заходу учні художньої школи розповідали вірші та співали різдвяні пісні.
     
    Христина Ковалевська