У Кропивницькому юнацька студія КУРАЖ представила фільм "Кльовн" (ВІДЕО)

  • 13 січ. 2020 18:04
  • 3361
    • Новина У Кропивницькому юнацька студія КУРАЖ представила фільм «Кльовн» (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У суботу, 11 січня, у місті відбулася прем'єра фільму "Кльовн", який знімала юнацька студія КУ-раж протягом минулого року. Показ фільму проходив у актовій залі НВО №6, у якій зібралися юні актори, їхні друзі та керівники студії Володимир Крутоус та Наталя Устименко. 
     
    Фільм знятий у жанрі підліткового містичного трилеру, який вихованці студії обрали самі. Вікове обмеження стрічки 12+
     "Кльовн" - це стара українська лялька, "арлекін", "клоун". 
     
    Авторка проєкту Наталя Устименко розповіла, що над фільмом студія працювала протягом року, а самі зйомки проходили влітку, під час "кіноканікулів", протягом двох місяців. У фільмі знялись старшокласники - 17 дітей, а також були задіяні і менші діти у другорядних ролях.
     
    Влітку під час зйомок стався прикрий випадок - під час роботи злочинці викрали техніку, та, на щастя, це сталося наприкінці роботи над фільмом. На біду відгукнулись випускники студії КУРАЖ, які зібрали кошти на техніку, яка була необхідна для озвучення і обробки стрічки.
     
    У новому році Кураж знову почне працювати над новим проєктом: обирати жанр, працювати над ролями, проводити репетиції. 
     
     
     
     
    Граєш, не граєш - ти себе втрачаєш.
    Повільно, потроху, від хибного кроку
    Стій.
    Не йди.
    Не оминеш біди.
     
     
     

     
     
     
     
    Довідка
    Студія КУРАЖ у 2003 році відзняла свій перший фільм. Щороку випускає по одному повнометражному фільму. Є у студії два мюзікли і навіть невеличкий серіал. «КУ­РАЖ» брав участь у багатьох всеукраїнських фестивалях. Студія має близько 80 нагород, серед яких гран­прі і перші місця.
     
    У 2018 році студія презентувала фільм «Дві Червоні. Вежа. Zeт”. Йому передували дві короткометражки, які допомогли визначитись із виконавцями головних ролей.