Кропивницький: Хто стане цьогорічним володарем стипендії Фонду Костенко?

  • 6 груд. 2019 19:03
  • 1217
    • Новина Кропивницький: Хто стане цьогорічним володарем стипендії Фонду Костенко? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У 2018 році Фонд Костенко заснував стипендію з метою визначення кращих студентів Кіровоградського медичного коледжу імені Є.Й.Мухіна. Це доброчинний проект, який передбачає безкоштовний для учасників мотивувальний конкурс із відбором найкращих студентів. Першою переможницею стала Анастасія Мацак. Церемонія нагородження відбулась у залі обласної філармонії.
     
    Нещодавно організатори повідомили про початок нового конкурсного відбору у нинішньому, 2019 році.  
     
    – Також, починаючи з нинішнього року, на стипендію можуть претендувати усі без винятку студенти медколеджу. Преміантів буде декілька, відповідно до підсумків відбору конкурсної комісії, – повідомила нашому виданню директорка Фонду Анна Гіваргідзе. 
     
    До участі в конкурсі на здобуття стипендії подаються такі документи: анкета від учасника, характеристика з установи, де студент проходить медичну практику з підписом керівника практики, копія паспорта, есей на тему: «Значення медичної професії для України» (до 3 тис. знаків).
     
    Документи потрібно надати завідувачці сестринським відділенням Шарошкіній Тетяні Анатоліївні  з 1 по 20 грудня 2019 року. 
    Преміантів буде визначено 31 грудня 2019 року. Офіційно імена цьогорічних переможців оголосять на сторінці Фонду у мережі Фейсбук: www.facebook.com/KostenkoFund.
     
    Організатори сподіваються, що цьогорічне номінування на стипендію продовжить добру традицію стимулювання Фондом Костенко уважного ставлення суспільства до людей, які працюють у медичній галузі за покликом серця.
    Додаткову інформацію про Фонд Костенко, стипендію, умови конкурсу на її здобуття розміщено на сторінці Фонду у Фейсбук.
     
     
    Людмила Макей
     
    Нагадаємо, У Кропивницькому вручили першу премію «За милосердя».