Кропивницький: Депутат-націоналіст коментує звернення міської ради до ВР (ВІДЕО)

  • 5 жовт. 2019 14:07
  • 1337
    • Новина Кропивницький: Депутат-націоналіст коментує звернення міської ради до ВР (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 4 жовтня, у міськраді на позачерговій сесії депутати обговорили звернення до президента України та Верховної Ради, щодо формули Штайнмайєра. Про це у ФБ пише депутат міської ради Сергій Капітонов.
     
    "Сьогодні Міська рада міста Кропивницького прийняла проект рішення звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо небезпеку якою депутати вбачають в імплементації так званої "формули Штайнмаєра".
     
    Депутати міської ради не підтримали проект рішення, підготовлений фракцією ВО "Свобода".
     
    Мене не здивувала позиція депутата Валентини Яремчук, яка заявила, що за жодний пункт в нашому проекті рішення голосувати не можна. Це зрозуміло. Валентина Яремчук пройшла в міську раду по спискам партії Петра Порошенка, однопартійці якої в Верховній Раді і були ініціаторами цього злочинного закону про особливий статус на території Донбасу.
     
    Мене здивувала позиція партії ВО "Батьківщина", які і виступили чи не єдиними, хто відверто не хотів підтримувати наш проект рішення.
     
    Натомість вони заявили що підготували своє, альтернативне, звернення. Друзі, ну це просто жах. Розкритикувавши наш текст звернення Валентина Яремчук і Олександр Цертій підготували текст звернення, який можна назвати "Лист Ваньки Жукова на дєрєвню дєдушке" відомого твору Антона Чехова.
     
    Звісно, що ці потуги, викладені на папері, теж не були прийняті.
     
    Міська рада прийняла третій текст звернення, до створення якого вже долучились громадські активісти.
     
    У підсумку ми маємо:
    - безхарактерне, слабке, дууууууже толерантне звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо небезпеки, яку депутати вбачають в імплементації так званої "формули Штайнмаєра" (ну хоч таке);
    - скриту міжфракційну групу депутатів, які відстоюють в Міській раді м. Кропивницького позицію Президента та "слуг".
     
    А ви дивіться, аналізуйте, думайте..." - йдеться у повідомленні.
     
     

    Нагадаємо: Кропивницькі міські депутати нарешті підтримали звернення до президента