У Новгородківському районі на заметеній снігом дорозі застряг шкільний автобус (ФОТО)

  • 3 груд. 2018 12:11
  • 932
    • Новина У Новгородківському районі на заметеній снігом дорозі застряг шкільний автобус (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградщина: Впродовж минулої доби рятувальники надали допомогу по буксируванню 32 машин.
     
    Протягом 1 та вночі 2 грудня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 18 разів залучались до надання допомоги по вилученню автомобілів зі складних ділянок доріг. Про це повідомляє ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Найчастіше довелось виїжджати підрозділам 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький - 7 разів. Двічі залучались на буксирування автотранспорту рятувальники Благовіщенська, які надали допомогу водіям 13 вантажних автомобілів вибратись з ускладнених ділянок доріг. 
     
     
     
     
    Підрозділ Новгородківського району біля села Новоандріївка надавав допомогу водієві шкільного автобусу, який через несправність не міг продовжувати рух. Пасажирів у ньому, на щастя, не було. Також виїжджали для надання допомоги по буксируванню автотранспорту пожежно-рятувальні підрозділи Добровеличківського, Олександрійського, Вільшанського, Новоукраїнського, Голованівського, Маловисківського та Устинівського районів.
     
     
    Загалом зі складних ділянок доріг було відбуксировано 25 вантажних та 4 легкових автомобілів, 2 автобуси та 1 мікроавтобус.
     
     
    Нагадаємо: Гучні та кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні (ФОТО, ВІДЕО)