У Кропивницькому «Pitbull» підбив підсумки роботи за перше півріччя

  • 19 лист. 2018 16:17
  • 918
    • Новина У Кропивницькому «Pitbull» підбив підсумки роботи за перше півріччя Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 19 листопада, у обласному центрі презентували результати роботи «Pitbull Кропивницький» за перші півроку роботи.
     
    За словами Олексія Тихонова, організатора проекту «Pitbull» у Кропивницькому,   у обласному центрі на постійній основі працюють 25 активістів, які виявляють нетверезих водіїв за кермом. По всій Україні нараховують близько 20 тисяч осіб, які цим займаються. 
     
    - За півроку роботи патрульна поліція скала 460 адміністративних протоколів за статтею 130, із них відсотків 25-30 за інформацією активістів «Pitbull Кропивницький». Із їхньою допомогою було зафіксовано водіння у нетверезому стані, а також вони виступали свідками у оформленні процедури за статею 130. 
     
    150 водіїв у судовому порядку було позбавлено права керування на 1 рік та накладено штраф. За деякими протоколами було визначено стягнути з водіїв лише штраф без позбавлення права на керування транспортний засобом, - повідомляє заступник начальника управління патрульної поліції Кіровоградської області Марія Журавель.
     
    Олексій Тихонов розповів присутнім, що активісти виїжджають на рейди зараз через брак часу лише двічі на місяць, а раніше робили це майже кожного тижня.
    Проект «Pitbull» був заснований Олексієм Павловським із Києва після того, як його друг загинув з вини нетверезого водія.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому реконструюють будівлю під «Прозорий офіс», де надаватимуть найпопулярніші адмінпослуги (ФОТО)