У Кропивницькому реконструюють будівлю під «Прозорий офіс», де надаватимуть найпопулярніші адмінпослуги (ФОТО)

  • 16 лист. 2018 12:27
  • 1244
    • Новина У Кропивницькому реконструюють будівлю під «Прозорий офіс», де надаватимуть найпопулярніші адмінпослуги (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому триває реконструкція будівлі колишнього кібернетико-технічного коледжу під новийцентр надання адміністративних послуг. Тут громадян обслуговуватимуть у форматі "Прозорогоофісу", де оформлення документів займатиме не більше 15 хвилин. Про це в коментарі «Утреннему городу» повідомив начальник управління адміністративних послуг міської ради Кропивницького Антон Шевченко.

     

    - Вся команда активно працює над реалізацієюпроекту, - зазначив він. – Уновому ЦНАП плануємо додатково надавати адмінпослуги соціального характеру, на що приділяється особлива увага. Тут будуть послуги управлінь соціального захисту населення, в т.ч. субсидіі та послуги пенсійного фонду. Окрім цього, додатковопередбачено виготовленнязакордоннихпаспортів, реєстраціюнових транспортних засобів, замінуводійських посвідчень, реєстраціюшлюбів, розлучень, народження дитини та ще багато інших. В одному місці будуть надаватися найбільш популярні адмінпослуги. Звісно, є багато технічних труднощів. Але у нас потужна команда по впровадженню проекту.

     

    У міській раді зазначають, що ЦНАП буде одним із кращих в Україні. Його будівництво обійдеться майже в 50 мільйонів гривень.