Учасник АТО з Кіровоградщини представить Україну на “Іграх нескорених” у Сіднеї

  • 1 жовт. 2018 18:13
  • 1137
    • Новина Учасник АТО з Кіровоградщини представить Україну на “Іграх нескорених” у Сіднеї Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Благовіщенської РДА В'ячеслав Зосим, перебуваючи з робочою поїздкою у селі Йосипівка, відвідав героя АТО, керівника громадської організації “Спілка учасників бойових дій антитерористичної операції м. Благовіщенське та Благовіщенського району”, спортсмена Олександра Чалапчія. Про це повідомляє сайт Кіровоградської облдержадміністрації  
     
    Олександр під час бойових дій на сході України втратив обидві ноги. Сьогодні за його спортивною кар'єрою слідкують майже всі жителі району. У переліку спортивних досягнень героя золота медаль із греблі у національних змаганнях “Ігри нескорених”, 9-е місце на щорічному марафоні морської піхоти США. Він подолав дистанцію 42 км на велосипеді з ручним керуванням і посів 58 місце з 30 тисяч спортсменів, а в своїй категорії став 9-м. Олександр також брав участь у проекті “Сила нації”.
     
    Учасник АТО поділився своїми планами на майбутнє. Так, 2 жовтня 2018 року він від'їжджає на підготовчі збори до Києва для участі у “Іграх нескорених”. А 16 жовтня 2018 року відправляється до Сіднею, оскільки “Ігри нескорених” цьогоріч проводитимуться саме у Сіднеї з 20 по 27 жовтня 2018 року.
     
    Голова райдержадміністрації побажав Олександру Чалапчію перемоги у змаганнях та вручив йому Прапор України.
     
    Нагадаємо: Кіровоградщина: Спорт, у якому немає обмежень ні за віком, ні за статтю